KS nestalaJM0820Kruševac,02.08.2020. Kruševljanka Jasna Milosavljević nestala je 30. jula u Kruševcu i od tada joj se gubi svaki trag. Ona je poslednji put viđena tog dana oko 21:00, kada ju je brat odvezao u Hitnu pomoć da joj previju rane koje je sama sebi nanela. U trenutku nestanka na sebi imala crne pantolone i šarenu majicu. - objavljeno je na sajtu Nestali Srbija.

“Odvezao je brat u Hitnu pomoć oko 21h da joj previju posekotine na rukama koje je sama sebi nanela u stanju psihičkog rastrojstva, posle ukazane pomoći otišla iz hitne pomoći u nepoznatom pravcu…” navedeno je na sajtu Nestali Srbija.

Porodica moli sve koji imaju neku informaciju o njenom nestanku, da se obrate najbližoj stanici policiji.
izvor i foto:nestalisrbija.rs


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Snežana Janićijević 5d
Da li je ona sama to sebi uradila? Da li je normalno da je brat ne sačeka i vrati kući? Ako već znaju da je u psihičkom rastrojstvu, mislim da je trebalo da im bude na oku sve vreme i da ni ne dozvole da sama sebi naudi..... I ostavljanje same u Hitnoj. Jadna devojka, koja nema podrške od najrođenijih...... A, sada je traže. Bože pomozi ovoj devojci, da je živa i zdrava. I njenim roditeljima Bože pomozi i nauči ih da se brinu i izvuku ovu jadnu devojku iz tog kako kažu psihičkog rastrojstva.
| 13 -3
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE