AC projekatZene45plus

Aleksandrovac,19.08.2020. Projekat "Druga šansa za žene koje imaju 45+ godina u Srbiji" namenjen je nezaposlenim ženama koje planiraju da se ponovo zaposle ili da pokrenu sopstveni posao samostalno ili udružene.

Osnovna ideja je da se kroz seriju radionica iz oblasti preduzetništva, finansija, komunikacije, kao i digitalnom marketingu i promociji na društvenim mrežama žene dodatno informišu, motivišu i osnaže kako bi bile uspešnije u novom poslovnom okruženju.
Projekat " Druga šansa za žene koje imaju 45+ godina u Srbiji" realizuje Udruženje "Žene na prekretnici" iz Beograda u partnerstvu sa Udruženjem "Miona" iz Aleksandrovca, a podržan je od Agencije Ujedinjenih Nacija za rodnu ravnopravnost i jačanje žena u Srbiji (UNWomen) u okviru projekta "Ključni koraci ka rodnoj ravnopravnosti", koji finansira Evropska Unija.
Prijavljivanje za Aleksandrovac je na br. telefona 065 25 90 495 ili e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.U nadi da će se žene odazvati našem pozivu i uzeti učešće u projektu, srdačno ih pozdravljamo. - rekla je Biljana Petrović, predsednica Udruženja „Miona“.




Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.