NS Oktoberfest2020

Tradicionalni "Oktoberfest" u Minhenu je ove godine prvi put od Drugog svetskog rata otkazan zbog situacije sa pandemijom virusa korona, ali su stanovnici glavnog grada Bavarske proslavljali svoj omiljeni praznik u skladu sa okolnostima - u gradskim pivnicama i baštama restorana. Isto tako se i "Novosadski Oktoberfest", nakon četiri uspešna izdanja u Master hali Novosadskog sajma - ove godine održava u skladu sa prilikama.

NS Oktoberfest20202

Na platou ispred SPENS-a ljubitelji piva, pereca, kobasica i bavarske muzike će od 18. do 24. oktobra imati prilike da uživaju u svojim omiljenim specijalitetima dok će u petak i subotu 23. i 24. oktobra - svi verni fanovi "Novosadskog Oktoberfesta" koji na Youtube kanalu Color Media Communications budu pratili live-stream program od 19.00 do 00.00 - biti u prilici da čuju pozdravne govore Miloša Vučevića, gradonačelnika Novog Sada, ambasadora Nemačke u Srbiji Tomasa Šiba, predstavnika Grada Minhena, predsednika Nemačko-srpske privredne komore (AHK), Petera Mrakovića direktora Muzeja Podunavskih Nemaca u Somboru, Rudolfa Vajsa, predsednika Nemačkog narodnog saveza, članove benda "Orthodox Celts" koji je jedini nastupao sve četiri godine na ovom festivalu, kao i predstavnika tri pivare koje su pokrovitelji ovogodišnjeg događaja (Apatinska pivara, Heineken Srbija i Carlsberg Srbija).

Nakon pozdravnih govora gledaoci će biti u prilici da uživaju u najboljim koncertima sa "Novosadskog Oktoberfesta" predhodne četiri godine kao i da dobiju vredne poklone. Naime, prvih 100 fanova koji nam u petak ili subotu pošalju svoj broj telefona, mail-adresu i fotografiju sa omiljenim pivom (mora da bude jedan od brendova pokrovitelja festivala a to su "Apatinska pivara", "Heineken Srbija" i "Carlsberg Srbija") - dobijaju na poklon - 12-pack piva (pakovanje od 12 limenki), 2 "Oktoberfest" majice i 2 "Oktoberfest" krigle.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.