FKSlogaMajdevo

U cilju da se finansijski pomogne fudbalski klub Sloga iz Majdeva firma DANIKOM je odlučila da za svaku donaciju klubu daruje vaučer sa popustom za kupovinu računara. KAKO DO DANIKOM VAUČERA? LAKO...

Uplatom u iznosu od najmanje 100 din, na račun 205-76100-29 FK SLOGA MAJDEVO - svrha uplate DANIKOM, dobijate vaučer u iznosu od 10e popusta (1.200,00 dinara) za kupovinu laptopa ili računara sa DANIKOM Facebook stranice.

Vaučer nema ograničen rok trajanja, što znači možete ga upotrebiti i nakon par godina, ne morate ga lično vi upotrebiti - možete ga ustupiti prijatelju ili rodbini.  
Vaučer se može upotrebiti samo jednom i samo za jedan artikal iz ponude (ne odnosi se na ostale stvari sa stranice, važi samo i isključivo za laptopove i računare).

"Svrha akcije je pomoć fudbalskom klubu Sloga iz Majdeva, koji je iz susednog sela do mesta gde ja živim, i koji je samofinansirajući klub a takmiči se u ZONI ZAPAD regiona Istočne Srbije. Kako su igrači talentovani i iz godine u godinu napreduju u viši rang tako su im i troškovi veći. Ja sam godinama sponzor tog kluba ali na žalost to nije dovoljno pa sam rešila da im ovim putem takođe pomognem jer svaka uplata i donacija znači. Napomenula bih da su ove godine osvojili prvenstvo Okružne lige, osvojili Okružni kup i bili učesnici predtakmičenja saveznog kupa. Klub je amaterski i neprofitabilan, finansira se isključivo od dobrovoljnog priloga građana, mesne zajednice... Igrači su uglavnom iz okolnih sela i nisu plaćeni vec igraju srcem.“ rekla je Danijela, vlasnica firme DANIKOM.

Po uplati donacije i potvrde putem poruke vaučer se šalje donatoru u inbox i prilikom kupovine u DANIKOM-u dovoljno je samo da uzvratite vaučer i automatski ima popust na željeni računar. 

Za više detalja posetite FB stranicu DANIKOM računari OVDE


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE