AC asfaltiranjeRaklja1220

Aleksandrovac,03.12.2020. Iako smo već zašli u decembar mesec, građevinska sezona u opštini Aleksandrovac još uvek traje, a lepe vremenske prilike putarima idu na ruku. Tako je u prigradskom naselju Raklja asfaltirana deonica puta koja će u mnogome olakšati komunikaciju i vezu sa glavnim putem.

Radove na postavljanju asfaltne mase obišli su predsednik SO Aleksandrovac, Slavoljub Miljković, Nataša Mihajlović, šef kabineta opštine i Dušica Džamić, pomoćnica predsednika opštine za odbranu i vanredne situacije.

AC asfaltiranjeRaklja1220a

"Ova građevinska sezona se produžila zahvaljujući lepom vremenu. Juče smo asfaltirali deonicu puta prema Starcima, u dužini od 300m, vrednost radova je 2,5 miliona dinara. Sredstva su obezbeđena iz budžeta opštine Aleksandrovac. Danas se nalazimo u Raklji i asfaltiramo deonicu ukupne dužine 250m, ostalo je još oko 100m do spajanja sa glavnim putem. Moram posebno da istaknem da je ovaj put od veoam velikog značaja jer povezuje Prevoje, Pribojevac, Malu i Veliku Raklju, Kruševicu, sa glavnim putem. Dok nije bilo asfalta meštani su koristili zaobilazni put. Nastavljamo sa radovima i dalje. Sve ono što smo zacrtali i što smo obećali građanima u predizbornoj kampanji, mi smo i ostvarili", rekao je između ostalog, predsednik SO Aleksandrovac, Slavoljub Miljković.

izvor:Informativna služba DK Aleksandrovac


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.