DentalJU KS002

Stomatološka ordinacija "DENTAL JU" Kruševac pruža sve vrste stomatoloških usluga: korekcija zuba fiksnim protezama, lečenje,  popravke, vađenje zuba, protetika, dečija stomatologija, parodontologija i estetska stomatologija.

Stomatološka ordinacija DENTAL JU i dr Julijana Aleksić Milenković, specijalista ortopedije vilica, veliku pažnju pridaje dečijoj stomatologiji

DentalJU KS010

i usko je specijalizovana za korekciu nepravilnih zuba - fiksnim protezama.

DentalJU KS003

Uz preventivne preglede dr Julijana Aleksić Milenković radi i na edukciji najmlađih upućujući ih na koji način i kako pravilno da brinu o zdravlju svojih zuba sprečavajući veće kvarove.

DentalJU KS005 DentalJU KS007 DentalJU KS004

Adekvatna higijena usta i zuba, kao i redovna poseta stomatologu, najbolji su način da najmlađi, ali i ostale kategorije stanovništva, imaju zdrave zube i lep osmeh.

DentalJU KS008

 Najbolja preporuka STOMATOLOSKE ORDINACIJE "DENTAL JU" je veliki broj zadovoljnih pacijenata koji su posle intervencije dr Julijane Aleksić Milenković stekli lepši osmeh ali i veće samopouzdanje.

DentalJU KS009a DentalJU KS009b DentalJU KS009

Posetom stomatološke ordinacije "DENTAL JU" Kruševac, ul. Nemanjina 27v, uverićete se da je to mesto gde počinje Vaš osmeh i gde na najbolji način brinu o zdravlju vaših zuba. 

Radno vreme:
ponedeljak/petak  12:00 - 20:00
subota  09:00 - 14:00

Detaljne informacije i zakazivanje termina na tel 063 82 99 851

Kako doći do ordinacije DENTAL JU - mapa OVDE


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE