Brus trotoari0521a

Brus 30.05.2021. Pojedini građani Brusa pitaju "Do kada će trajati radovi na rekonstrukciji trotoara u Brusu, od Autobuske stanice ka centru, jer je postalo nebezbedno ići pešice ka centru?"

Radovi na rekonstrukciji trotoara u Brusu u ulici Kralja Petra Prvog, od Autobuske stanice ka centru, počeli su krajem aprila 2021. godine i još traju.

Brus trotoari0521b Brus trotoari0521c

Po rečima stanovnika Brusa koji žive u delu grada od Ivezićkog mosta pa ka Autobuskoj stanici i u naselju Selište sasvim je u redu što će trotoari biti rekonstruisani ali sve se odužilo i iz dana u dan postaje nebezbedno za pešake jer je frekvencija saobraćaja veoma velika, sobzirom da je ovo regionalni put.

Brus trotoari0521d Brus trotoari0521e

Naime, dok je u radu bila jedna strana trotoara pešaci su mogli da se kreću normalno suprotnom stranom ali od kada su u radu obe strane trotoara istovremeno u pojedinim delovima prosto je nemoguće da se pešaci kreću i primorani su da siđu na kolovoz ili pređu na drugu stranu puta što predstavlja opasnost za sve a posebno za malu decu i decu školskog uzrasta koja svakodnevno prolaze ovu deonicu.

Brus trotoari0521f

Građani se nadaju da će radovi uskoro biti završeni kaao i da će im do tada biti obezbeđeno koliko toliko bezbedno kretanje trotoarima koji su u rekonstrukciji.
N.Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.