Brus panorama0920

Približava se 19. avgust i obeležavanje Dana opštine Brus kada se dodeljuju godišnje nagrade zaslužnim pojedincima, firmama i institucijama koji su doprineli razvoju i afirmaciji opštine Brus u protekloj godini.

Da bi lista nagrađenih i zaslužnih građana, firmi i institucija bila što realnija BrusONLINE već tradicionalno pokreće akciju i poziva građane da daju svoje predloge.

BrusONLINE poziva sve građane da pošalju mejlom svoje predloge, do 04. avgusta 2022. godine u ponoć, za potencijalne dobitnike ovogodišnjih nagrada koje dodeljuje Opština Brus koje ćemo već 05. avgusta dostaviti SO Brus pisanim putem, kao i prethodnih godina. 

Na ovaj način možemo sugerisati i pomoći Opštini Brus, posebno članovima Komisije koji određuju dobitnike, da nagrade odu u prave ruke na Svečanoj sednici SO Brus koja se već godinama održava 19. avgusta, na Preobraženje.

Vaš predlog, sa obrazloženjem, možete poslati na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kako je akcija protekla 2021. godine pogledajte na linku OVDE
N.Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.

Društvo:

Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE