Delta MladiLider0922a

Ako si mlada osoba koja je tek stekla fakultetsko obrazovanje, ili se nalaziš na završnoj godini studija, bez obzira na oblast u kojoj si se školovao, a državljan si Republike Srbije – OVO JE PROGRAM ZA TEBE!

Program Mladi lideri pokrenut je u Delta Holdingu još 2012. Svake godine u projekat ulazi nova generacija mladih ljudi, koji počinju da rade u kompanijama Delta Holdinga.

„Naš program Mladi lideri nudi posao, a ne praksu. Otvaramo vrata mladima bez radnog iskustva i nudimo im iskusne mentore uz koje će brzo i jasno definisanim putem graditi svoju karijeru. Sem želje da u svoj tim privučemo kvalitetne, obrazovane i ambiciozne ljude, ovo je i naš način da mlade zadržimo u zemlji i omogućimo im da ovde nađu svoj poslovni put“, kaže Ivanka Novaković, direktorka za ljudske resurse Delta Holdinga.

Od osnivanja do danas program Mladih lidera prošlo je 350 kandidata, više od 100 njih i danas radi u Delti, neki i na visokim menadžerskim pozicijama!

Delta MladiLider 0919Ako želiš da se prijaviš na konkurs za 11. generaciju Mladih lidera to možeš uraditi do 25. septembra u ponoć na www.mladilideri.rs/konkurs.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.