SoMoBorac 1022n

Jubilarno deseto izdanje SoMo Borca powered by Httpool beleži rekordan interes stručnjaka za digital iz regiona koji su za prestižnu nagradu prijavili više od 220 projekata. Dodela nagrada, uz bogat zabavni program, okupiće 11. novembra u zagrebačkoj Hali najveće regionalne stručnjake iz oblasti digitalnog marketinga.

“Ponosni smo na rekordan broj prijava. SoMo Borac je uspešno formirao najsnažniju digitalnu zajednicu koja doprinosi razvoju i pozicioniranju struke u regionu. Najbolji regionalni stručnjaci izabraće i nagraditi digitalne projekte koji su obeležili godinu”, ističe Ružica Vrdoljak Ličina, izvršna direktorkaSoMo Borca.

Sjajne brojke pokazatelj su ubrzanog razvoja digitala koji postaje sve značajniji poslovni segment brojnih kompanija. To govori i činjenica da je prošlogodišnji broj prijava bio 150, što je do ove godine bio i rekord. Najveći interes za SoMo Borac tradicionalno je zabeležen za SoMo Advertising nagradu, u kojoj će se 192 projekta boriti za nagradu u 11 kategorija. S druge strane, u četiri kategorije za SoMo Media nagradu, koja se ove godine dodeljuje po prvi put, prijavljeno je čak 29 radova najznačajnijih regionalnih medija koji će ove godine imati priliku da pokažu svoje digitalne uspehe. Za zabavu na SoMo Partyju powered by Leanpay biće zaduženi vrhunski muzičari iz bendova ABOP (After je bolji od partija) i KUKU$.

"S obzirom na rekordan interes, pregršt noviteta, kao i reputaciju koju SoMo Borac ima, kao predsednik žirija imam čast, ali i veliku odgovornost u odabiru najboljih radova zajedno sa cenjenim članovima žirija. Prilikom izbora najboljih radova odlučivale su nijanse, verujem da će tako biti i ove godine, te da ćemo uz kvantitet imati i rekordno kvalitetne radove. Ove godine žiri ima izazov da odabere fudbalskim žargonom "prvih 11", jedanaest najboljih od čak 192 prijavljena rada. Izuzetno se radujem žiriranju u društvu dragih kolega i, naravno, dodeli i okupljanju najvećih stručnjaka iz sveta digitala na jednom mestu”, rekao je Ivan Kovačević, predsednik žirija nagrade SoMo Advertising.

Osim na SoMo Borac newsletteru, Facebooku, Instagramu, Linkedinu, i YouTubeu, novosti iz sveta digitala moguće je pronaći i na SoMoCast podcastu dostupnom na platformama Youtube, Spotify, Deezer, Apple Podcasts i Google Podcasts.

SoMo Borac powered by Httpool najvažnija je regionalna nagrada za radove iz oblasti digitala. Jubilarna 10. dodela nagrada održaće se 11. novembra u Hali u Zagrebu. Budite deo događaja koji okuplja najveću digitalnu zajednicu na jednom mestu i osigurajte svoju ulaznicu.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.