BojanPunosevac klinika22

Bojan Punoševac iz Lepenca kod Brusa leči se od tumora već petu godinu ali su iscrpljeni svi modaliteti lečenja u Srbiji pa nastavak borbe sa tumorom i ozdravljenje je jedino moguće na inostranim klinikama.

Bojanu je sredinom 2019. godine dijagnostikovan tumor na mozgu kada je operisan na Klinici za neurohirugiju Univerzitetskog Kliničkog Centra Srbije, a potom je je primio radio i hemioterapiju. Bilo mu je bolje. Nažalost krajem 2021. godine tumor se vratio pa je Bojan krenuo ponovo na hemoterapije koje nisu bile baš uspešne jer je tumor bio u izraženoj progresiji. Svi modaliteti lečenja u Srbiji su bili iscrpljeni pa je lečenje nastavio u Turskoj, na Rayap Hastanasi klinici u Istanbulu.

Bojan MarinaP0123

"Lečenje teče po planu ali su potrebna velika finansijska sredstva. Bojan je na terapijama u Srbiji a imaće još terapija na klinici u Turskoj. Pomoć nam je zaista neophodna jer su troškovi ogromni za naše prihode i pojmove. Doktor nam predlaže gensko ispitivanje koje se radi u Americi, u Bostonu, i košta 2500 eura. Bojan ne mora da putuje u Boston... Mi prikupljamo novac. Zahvaljujem se svima u Bojanovo i moje ime koji pomažu i daju podršku jer to nam daje snagu za dalje.” - rekla je Marina Punoševac, Bojanova supruga

Bojanu je potrebna pomoć za terapije, magnetne rezonance, suplemente, laboratorijiske analize, troškove prevoza...

Ukoliko ste u prilici i vi možete doprineti izlečenju Bojana Punoševca na više načina - donacijom finansijskih sredstava ili donacijom robnih proizvoda:

Broj dinarskog žiro računa 200 -19249492-11 Poštanska štedionica

Broj deviznog računa: 200-130131891-55
IBAN: RS35200000013013189155

Uputstva za uplate u CHF, EUR i USD:

BojanP CHFa BojanP EURa BojanP USDa

Takođe porodici Punoševac možete da donirate i robne proizvode koje će oni proslediti humanitarnoj grupi ''Pomozi da pobedim'', a posle  organizovanih licitacija prikupljena novčana sredstva biće uplaćena na Bojanov žiro račun. Kontakt telefon za informacije o dodeli donacija u robi: +381 65 383 43 67 Marina Punoševac

Grupa "Pomozi da pobedim" je grupa humanitarnog karaktera. Prihod koji se ovde prikupi, putem licitacija ili SMS poruka, ide isključivo na račune korisnika fondacije "Budi human", "Pokreni život" , "Podrži život" i "Budi srećan". Cilj grupe je da pomogne korisnicima da što brže prikupe potrebna novčana sredstva za lečenje. Donacije za lajv prodaje – kućna dekoracija, kućni aparati, obuća, odeća dobro očuvana, knjige, torne, bebi oprema, krevetići, ogradice, parfemi, igračke, zimnicu, slamiše, slatkiše sve možete poslati Marini. Sve je dragoceno. 
O humanitarnoj grupi "Pomozi da pobedim" - na linku OVDE

Potrudimo se da svakom pomognemo onoliko koliko je u našoj moći, jer svako ima pravo na pomoć, podršku i pravo na zdravlje i život.
Veoma je bitno da se objava deli, da se svakodnevno "kači" na društvenim platformama - pozovite vaše prijatelje da podele, uplate, pošalju SMS jer verujte I 50 dinara znači u ovakvoj borbi. "Pomozi da pobedim"


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE