Telekomunikacija Blace

Na jučerašnjem tradicionalnom Božićnom privrednom doručku koji je održan u Regionalnoj privrednoj komori Kruševac uručene su povelje i zlatnici najuspešnijim privrednicima u Rasinskom okrugu a jedan od dobitnika je kompanija "Telekomunikacija" Blace.

"Telekomunikacija" doo je dobitnik nagrade za razvoj kapitalnih infrastrukturnih projekata. Ova kompanija je jedna od vodećih za infrastrukturnu izgradnju i inženjering u oblasti telekomunikacija, energetikih i gasnih sistema, sistema vodosnabdevanja, kanalizacionih sistema, građevinskih objekata, čeličnih rešetkastih konstrukcija i ekologije...

Telekomunikacija Blace3

Kompanija "Telekomunikacija" doo započela je sa radom 1990. godine iza koje je već 26 godina kvalitetnog rada, truda, sticanja znanja, prihvatanja izazova, str­­p­lji­vog ulaganja u ljudske i tehničko-tehnološke resurse. Znali su da će ih samo takav pristup svrstati u sam vrh kom­pa­­nija koje se u Srbiji bave izgradnjom infra­strukturnih objekata.

Izgradili su na hiljade kilometara pristupnih tele­fon­skih mreža, stotine kilo­me­tara optičkih spojnih puteva, distribu­tivnih gasovodnih mreža, vodovodnih i kana­lizacionih sistema.

Kompanija "Telekomunikacija" doo Blace spremna je da u svakom tre­n­u­tku zadovo­lji potrebe investitora, kao i da se prilagodi novim izazovima koje im donosi budućnost, što su glavni aduti u borbi za očuvanje liderske pozicije.

 


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE