moj izbor 2017Danas, 16. januara 2017. godine, počeo je prvi krug glasanja za najprestižniju nagradu potrošača u Srbiji – Moj izbor 2017. Dve hiljade potrošača širom Srbije će, po sedmi put, svojim glasovima odlučiti, koji domaći proizvodi i brendovi su zaslužili priznanje „Moj izbor“. Ali, pre toga, vi ćete odlučiti koji brendovi će se plasirati u finale!

Na stranici www.mojizbor.rs izaberite željenu kategoriju i glasajte za svoje favorite. Molimo vas da označite najviše 3 brenda, kao i da sa vašeg računara, u jednoj kategoriji, glasa najviše 3 osobe. Hvala vam na glasanju i podršci!

Priznanje „Moj izbor“ je prepoznatljivo po tome što se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača.

Ove godine, u konkurenciji za nagradu će se naći više od 500 domaćih proizvoda i brendova u 18 kategorija, a glasanje će biti organizovano u dva kruga. U prvom krugu će glasati korisnici interneta, a brendovi sa najvećim brojem glasova će se plasirati u finale, gde će ih, u svakoj kategoriji, čekati po pet najbolje plasiranih brendova iz prošlogodišnje akcije. Finalno glasanje će biti obavljeno na terenu, u supermarketima, u 14 gradova Srbije.

Akciju „Moj izbor“ po sedmi put organizuje udruženje „Moja Srbija“ uz podršku Privredne komore Beograda i Grada Beograda, u cilju podsticanja razvoja domaće proizvodnje i poboljšanja kvalliteta robe i usluga u Srbiji.

Priznanje “Moj izbor” je jedino priznanje u Srbiji koje se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača. Osnovni uslov da neki proizvod bude nominovan jeste da je domaćeg porekla, bez obzira na strukturu vlasništva firme koja ga proizvodi. Izuzetno, za ovo priznanje se mogu nominovati i strani proizvodi i brendovi, ukoliko poslovanje njihovih kompanija odlikuju značajne investicije u Srbiji, visoka društvena odgovornost i slično.

Da bismo stekli uvid u mišljenje potrošača, naš tim će obići Srbiju i izvršiti istraživanje, na reprezentativnom uzorku kupaca, metodom „lice u lice“. Ukrštanjem podataka o strukturi subpopulacije potrošača i zvaničnih statističkih podataka o strukturi i raspodeli stanovništva Srbije, formiran je stratifikovani uzorak od 2.000 ispitanika u kome su bitne osobine i atributi uzorka pažljivo usklađeni sa karakteristikama kupaca u Srbiji. Anketiranje obavlja tim obučenih i iskusnih anketara udruženja “Moja Srbija”. U proces istraživanja nisu uključeni nepoznati volonteri. Anketiranje se vrši u supermarketima i u njemu učestvuju oni građani koji su obavili kupovinu. Prosečno popunjavanje ankete traje oko 10 minuta, a svaki učesnik, nakon glasanja, dobija odgovarajući poklon.

Svečana dodela priznanja “Moj izbor 2017” će biti objavljena u Svečanoj sali Skupštine Beograda, tokom aprila ove godine. 
izvor:mojizbor.rs


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE