SaleMarkovic 11012017

Bruski internacionalac Saša Marković nedavno se vratio na zeleni teren posle sedam meseci pauze zbog povrede. Sale je zaigrao 11. januara 2017. godine pred domaćom publikom u Kordobi, na kup utakmici protiv AD Alcorcon, ušavši u igru u 74. minutu praćen ovacijama navijača.

"Jako sam presrećan što sam se vratio na teren posle sedam meseci. Osećaj je fantastičan! Koliko sam ja želeo da se vratim toliko su i navijači želeli. Dočekali su me sa velikim aplauzom i skardiranjem imena. Mnogo mi je drago zbog toga i predivan je osećaj kad vam ceo stadion skandira... Nažalost Cordoba nije uspela da pobedi ali nadam se da ćemo u narednim utakmicama pronaći igru, zaigrati kako treba i ostvariti zacrtani cilj. 
Posle utakmice video sam da su mnogi moji navijači bili uz mene, naročito iz Brusa, i pratili moju igru, što mi mnogo znači i na tome sam im puno zahvalan. Imao sam prilike da čujem i novoobjavljenu pesmu Brus 2, našeg sugrađanina Drakene, u kojoj se pominje i moje ime. Puno hvala Drakeni što me se setio i pomenuo u pesmi a obećavam biće i golova samo da postanem standardni prvotimac. Brusjani hvala, puno pozdrava i sve najbolje." rekao nam je Saša Marković u kratkom telefonskom razgovoru.
foto:cordobacf.com

N.Miljković

  


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.