Blace parkSljiva

„Dani šljive Blace 2017“ biće održani u periodu od 25. do 27 avgusta, odlučeno je na prvoj sednici organizacionog odbora manifestacije koja je održana juče u Kulturnom centru „Drainac“ u Blacu.

Prema rečima Predsednika opštine Blace Zorana Jozića koji je i predsednik organizacionog odbora predstojeće manifestacije „Dani šljive Blace 2017“, Opština Blace potrudiće se maksimalno da nađe dovoljan broj sponzora i donatora kako bi manifestacija bila održana na visokom nivou ali bez preterivanja troškova.
Zbog posledica nastalih usled vremenskih nepogoda opština Blace nije u mogućnosti da za ovogodišnju manifestaciju uloži velika sredstva ali zahvaljujući sponzorima i donatorima potrudiće se da manifestacija ima bogat programski sadržaj.

Na prvoj sednici organizacionog odbora za obeležavanje manifestacije  „Dani šljive Blace 2017“ podeljeni su zadaci za osmišljavanje kulturno-umetničkog programa za sva tri dana manifestacije. Sednici je prisustvovala većina od ukupnog broja članova organizacionog odbora.
izvor:blace.org.rs


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.