GoranVladkovic OKradioU nedelju 14. maja 2017. godine u Beogradu je u 53. godini života preminuo Goran Vladković, vlasnik i glavni i odgovorni urednik OK Radija.

Vladković je rođen u Vranju, 1964. godine, gde je završio osnovnu školu i gimnaziju.
Mašinski fakultet završio je u Nišu.
Poslovnu karijeru počeo je kao inženjer u „Alfi“, a od 1994. godine bavi se privatnim biznisom.
Pored poslovnog segmenta svog delovanja, Goran Vladković bio je i član ANEM-a, NUNS-a i drugih profesionalnih medijskih organizacija.
U vlasništvo OK Radija Vladković je ušao posle rata, na Vidovdan 1999. godine i od male lokalne zabavne stanice napravio jednu od najcenjenijih lokalnih stanica u srpskom etru.
Odlazak Gorana Vladkovića nenadoknadiv je gubitak za sve one koji su ga znali ili sa njim sarađivali.
Otišao je fanatičan radnik, čovek koji nije umeo da stane, i čiji su rezultati daleko premašili sredinu u kojoj je delovao, uvek začetnik novih ideja i vesnik novog vremena.  
Otišao je čovek koji je uvek znao više i mogao bolje, nepokolebljiv borac za slobodu i nezavisnost medija, za profesionalnost u svim  oblastima stvaranja, delatnik koji nije imao neprijatelje jer ih nikad nije stvarao.
Ovim odlaskom Vranje, jug Srbije i srpska radiofonija izgubil su značajnog pregaoca, čiji je svaki trenutak rada ostavio dubok trag, ma čime da se bavio.
Vladković je iza sebe ostavio suprugu i dvoje dece.
Mesto i vreme sahrane biće saopšteni naknadno.

OK RADIO


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE