pirotski cilim utnvorg

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija objavilo Konkurs za dodelu subvencija za razvoj tradicionalnih zanata u 2017. godini, u ukupnom iznosu od 10.000.000 dinara.

Za pojedinačne subvencije mogu konkurisati privredni subjekti koji imaju sertifikat „otvorene šake“ i bave se jednim od 15 tradicionalnih zanata: tkanjem, ćilimarstvom, vezom, terzijskim zanatom, kožuharstvom, opančarstvom, filigranstvom, grnčarstvom, bačvarstvom, kazandžijskim zanatom, kolarstvom, licitarstvom, mlinarstvom i pekarstvom, ikonopisom i izradom tradicionalnih muzičkih instrumenata.

Prijavu za korišćenje bespovratnih sredstava privredni subjekti podnose Ministarstvu najkasnije do petka, 2. juna 2017. godine. 

Informacije u vezi sa konkursom i konkursnom dokumentacijom mogu se videti na internet stranici Ministarstva www.mtt.gov.rs, dok se dodatne informacije mogu dobiti preko telefona 011/311 04 70, radnim danom od 10 do 14 sati. Ministarstvo će sve relevantne informacije u vezi sa Konkursom, kao i eventualna dodatna obaveštenja, objaviti na internet stranici Ministarstva.
foto:utnv.org


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE