Blace biciklijada070617

Osnovna škola „Stojan Novaković“ i Opština Blace koordinirali su pri organizaciji prve biciklijade koja je održana 07. juna 2017. godine. Takođe, suorganizatori ove manifestacije bili su PU „Naša Radost“, Turistička organizacija, Sportski Centar i Srednja škola.

Takmičenje za decu mlađeg uzrasta od 6 do 10 godina održano je na poligonu PU „Naša radost“ a najbolji su bili: Ognjen Savić, Vukač Cvetković, Nikola Vukašinović, Vojin Maksimović, Srđan Radojičić, Bogdan Stojčić, Tina Valjarević i Mihalo Ivljanin.

U okviru prve blačke biiklijade održana je i izletnička vožnja za decu starijeg uzrasta od 11 do 16 godina koji su biciklama išli put Popove a rekreativna vožnja za sve ljubitelje biciklizma održana je u centru grada.

Direktorka O.Š „Stojan Novaković“ Danijela Nikolić uručila je zahvalnicu najstarijem učesniku biciklijade Vladanu Timotijeviću. Najmlađi učesnik bio je Stefan Hadžić.

Povod organizovanja Biciklijade je odluka EKO Tima Zeleni putokaz za obeležavanjem Svetskog dana zaštite životne sredine.

Prva blačka biciklijada okupila je preko 150 učesnika.
izvor:blace.org.rs


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE