Blace ucenici generacije2016

Komisija za implementaciju LAP-a za mlade, dana 07.07.2017. godine raspisuje Javni konkurs za finansiranje ili sufinansiranje programa i projekata kojima se ostvaruju strateški ciljevi i prioriteti iz LAP-a za mlade opštine Blace.

Učesnici javnog konkursa za finansiranje ili sufinansiranje programa i projekta kojima se ostvaruju strateški ciljevi i prioriteti iz LAP-a za mlade opštine Blace mogu biti: omladinska udruženja građana i neformalne grupe mladih, koji se isključivo bave omladinskom politikom na lokalnom nivou.

Moguće je podneti više projekata od strane istog podnosioca pod uslovom da nude inovativna rešenja kojima se ostvaruju strateški ciljevi i prioriteti LAP-a za mlade opštine Blace.
Najmanji iznos sredstava koji se može odobriti po projektu za sprovođenje omladinske politike iznosi 50.000,00 dinara a najveći iznos sredstava po projektu iznosi 250.000,00 dinara.

Prijave na Javni konkurs podnose se Komisiji za implementaciju LAP-a za mlade opštine Blace sa naznakom "Prijava na Javni konkurs za finansiranje ili sufinansiranje programa i projekta kojima se ostvaruju strateški ciljevi i prioriteti iz LAP-a za mlade opštine Blace". Prijava se predaje na pisarnici Opštinske uprave Blace ili poštom na adresu: Opština Blace, Karađorđeva 4, 18420 Blace.
Blagovremenom dostavom smatra se i preporučena pošiljka predata pošti najkasnije do isteka poslednjeg dana utvrđenog roka za predaju konkursne dokumentacije, bez obzira na datum prispeća.
Rok za podnošenje zahteva je deset dana od dana objavljivanja Javnog konkursa.
Za sve dodatne informacije u vezi konkursa možete se obratiti Komisiji za implementaciju Lokalnog akcionog plana za mlade opštine Blace.

Prilozi:

- Tekst javnog konkursa preuzmite OVDE.

- Obrazac predloga projekta preuzmite OVDE.

- Obrazac budžeta preuzmite OVDE.

- Obrazac Izjave preuzmite OVDE.

izvor:blace.org.rs, foto:arhiva


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE