MC Shadows Nis040917b

Od 5. do 10. septembra 2017. godine održava se 20. izdanje European Bike Week, najveći moto skup u Evropi, na kom će učestvovati  i članovi Moto kluba "Shadows" iz Niša.

Članove MC "Shadows" zatekli smo na kratkoj pauzi u Brusu i u razgovoru sa vozačima motora saznali smo da su se uputili na najveći evropski moto skup koji se održava od 05. do 10. septembra 2017. godine u Austriji, na jezeru Faaker See po kome je skup i dobio ime. 

MC Shadows Nis040917c

Jahače paklenih mašina iz Niša put vodi preko Brusa i Kopaonika do Sutomora odakle će Jadranskom magistralom doći do Slovenije a zatim preći granicu i na skup bi trebalo da stignu u petak 08. septembra kada je i centralna manifestacija obeležavanja 20. godina European Bike Week Faaker See.

MC Shadows Nis040917d
"Putujemo na moto skup koji ne smemo propustiti, naročito njegov 20. rođendan. Krenuli smo iz Niša prema Sutomoru odakle ćemo obalom Jadranskog mora do Kopra i u petak stižemo u Faaker See gde ćemo ostati do nedelje. U povratku planiramo preko Bihaća, Sarajeva, Užica i dolazak u Niš. Prećićemo oko 2.500 kilometara za 10-ak dana.
Na moto skupu Faaker See svake godine se okupi preko 100.000 ljudi koji obožavaju motore a naročito Harley - Davidson.  Iako je velika gužva poštuju se pravila - nema preticanja, guranja, brze vožnje jer je to parada na kojoj se bajkeri sa ponosom hvale svojim mašinama. To se ne može opisati već se mora videti i doživeti kako na hiljade motora, od kojih najviše Harley - Davidson, defiluje 5 dana oko jezera Faaker See i ne staju." - rekao nam je Nenad Zmaj Stanojević.

MC Shadows Nis040917a

Poželeli smo MC "Shadows" srećan put i lepo vreme, kao i nezaboravan provod na European Bike Week 2017 Faaker See, ali i da se u povratku ponovo sretnemo kako bi nam preneli utuske sa najvećeg moto skupa u Evropi.

MC Shadows Nis040917e


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.