Igros bilbordi01

Malo podkopaoničko mesto Igroš, u opštini Brus, poznato po vrednim poljoprivrednicima, privrednicima i njihovim proizvodima od nedavno krase i bilbordi zahvaljujući ideji Gorana Stošovića vlasnika kompanije AS Group iz Igroša.

Prilikom ideje da postavi bilborde kojima će označiti put do svoje firme AS Group iz Igroša, koja proizvodi voćne rakije jedinstvenog kvaliteta i sa dušom, Goran je osmislio i postavio bilborde koji prolaznicima kroz Igroš pokazuju da tu žive i rade vredni ljudi.

Igros bilbordi02 Igros bilbordi03

Postavljeni su bilbordi koji označavaju da je iz Igroša i dr Rajice Stošovića, poznati alergolog i imunolog, kao i pčelar Zlatibor Stošović, koji se aktivno bavi pčelarstvom i proizvodnjom meda.

Igros bilbordi04

Ovakve ideje sigurno treba pozdraviti i podržati jer na najbolji način promovišu vredne poljoprivrednike i privrednike iz Igroša, kao i njihove proizvode.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Dejan 87747413
Porodica Stosovic,iz podkopaonickom mesta Igros je shatila buducnost naseg sela i turizam Srbije.Ovakva domacinstva treba podrzati i dati im podstrek za dalji rad.
| 0 0