Agencija za regionalni razvoj Rasinskog okruga poziva preduzeća i klastere na Međunarodni poslovni susret na Jahorini uz besplatno učešće

ARRRO KS

Međunarodni poslovni susreti za preduzeća i klastere koji se organizuju na Jahorini u okviru Trećeg foruma o privrednoj saradnji Republike Srbije i Republike Srpske, a pod pokroviteljstvom Evropske mreže preduzetništva, pružiće mogućnost privrednicima da direktno promovišu svojee aktivnosti, proizvode i usluge, uspostavite nove poslovne kontakte i pronađete poslovne partnere.

Učešće na poslovnim susretima na Jahorini je besplatno, a održaće se u petak 3. novembra 2017. godine u hotelu Termag sa početkom u 10:00 časova. Razvojna agencija Srbije će organizovati besplatan prevoz autobusom na relaciji Novi Sad - Beograd - Jahorina. Autobus kreće u četvrtak 2. novembra rano ujutru, a povratak je oko 18:00 časova u petak 3. novembra.

Partneri u organizaciji Međunarodnih poslovnih susreta su Privredna komora Srbije, Privrednakomora Republike Srpske, Univerzitet u Istočnom Sarajevu, Univerzitet u Banja Luci, Inovacioni centar Banja Luka, Biznis inkubator Novi Sad, Hrvatska gospodarska komora, Direkcija za razvoj malih i srednjih preduzeća Crne Gore, Mariborska razvojna agencija i drugi.

Potencijalno zainteresovani privredni subjekti koji budu želeli da uzmu učešće na ovom forumu mogu se obratiti za više detalja ARRRO Kruševac - na tel. 037 202 336, kontakt osoba Maja Džunić.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE