Facebook

Već neko vreme korisnici Facebook-a u Srbiji primećuju promene na svojim FB nalozima koje su nastale zato što Facebook u Srbiji već neko vreme eksperimentiše sa novim načinom deljenja vesti na stranicama te mreže a koji će trajati narednih meseci.

FB novo1017aFacebook je uveo promene u glavnom feedu gde su ostali samo postovi prijatelja dok su postovi stranica "preseljeni" u Explore Feed a razlog za to je kako bi se suzbile lažne vesti..

„Trenutno testiramo takav sistem da korisnici imaju jedan prostor posvećen njihovim prijateljima i porodici, a drugi odvojeni prostor, Explore Feed, sa objavama FB stranica“, naveo je na svom twitter nalogu Adam Moseri, direktor Njuz fid odeljenja Facebook.

FB novo1017

Facebook  će nakon završetka ovog eksperimentisanja i dobijenih rezultata najverovatnije kreirati News Feed i korisnicima ove mreže koji za sad nemaju ovako drastično izmenjen izgled a koji je najviše pogodio vlasnike FB stranica i drastično uticao na direktnu vidljivost kod korisnika ove društvene mreže.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE