Serijal Profesionalci posvećen je ljudima različitih profesija koji su ostvarili izuzetne rezultate u svom poslu i postavili standarde u svojoj profesiji. Oni predstavljaju i inspiraciju svima koji žele da se bave njihovom profesijom.

Goran Radmanovac 0415

Goran Radmanovac kao i prethodni gosti emisije Profesionalci govori o svojim počecima, karijeri, najvećim uspesima i neuspesima, profesionalnim principima, događajima iz svoje karijere koje nikada neće zaboraviti...

Rođen je u selu Žarevo kod Brusa. Osnovnu školu, do koje je pešačio 10 kilometara, završio je u rodnom selu, a zatim metalostrugarski zanat.

Kao metalostrugar počeo je sa 17 godina da radi po gradilištima u Kruševcu i Beogradu da bi 1989. godine kao radnik preduzeća Jastrebac iz Kruševca otišao u Rusiju.

Posle raspada ovog preduzeća ostao je u Rusiji i samostalno započeo posao. Uz rad, vanredno je završio građevinski fakultet.

GoranR 1016 1

Do sada je u Moskvi  izgradio više od 2 miliona kvadratnih metara stambenih zgrada, reprezentativnih i poslovnih objekata.

Dobitnik je više priznanja Ruske federacije za doprinos u građevinarstvu i za učvršćivanje prijateljstva između Srbije i Rusije.

Autor emisije Dragan Stanojević
izvor:rts.rs


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE