TrojkaIzBloka 1117c

Sportsko-humanitarni projekat Trojka iz bloka biće održan u Beogradu u subotu 4. novembra od 12 do 15 časova na Trgu republike sa ciljem pomoći socijalno ugroženoj porodici Petrović iz Ripnja. Simbolična donacija za učešće na turniru je 300 dinara, a pored toga sredstva se prikupljaju i slanjem SMS poruke na humanitarni SMS broj 7763 (cena jedne poruke je 100 dinara (bez pdv) za Telekom, Telenor i VIP mreže)

Projekat Trojka iz bloka (www.trojkaizbloka.org) je humanitarni turnir u brzom šutiranju trojki koji se od 2012. godine održava širom Srbije, Republike Srpske i sveta, uz podršku Košarkaškog saveza Srbije, KK Crvena Zvezda i KK Partizan, kao i brojnih ponosnih sponzora, donatora i tehničkih sponzora. Specijalni gosti koji će nastupiti na turniru Trojka iz bloka biće najbolji evropski košarkaški fristajler Nemanja Blažić Triki, legenda svetskog rukometa Neđo Jovanović, reperi iz Beogradskog Sindikata Škabo i Ogi, reper Marlon Brutal, rep grupa Tehacela Familija, didžej Paja Koba33.

TrojkaIzBloka 1117a

Od 2005. godine, pod sloganom ,,Deca su naša budućnost'', Humanitarna organizacija Srbi za Srbe prikupila je 1,8 miliona evra donacija i pomogla više od 1.700 socijalno ugroženih višedetnih porodica koje broje oko 12.000 dece. Pored pomoći porodicama, organizacija je u više navrata obezbeđivala pomoć za narodne kuhinje, bolnice i škole širom Srbije, Republike Srpske i regiona. Na svom zvaničnom sajtu (www.srbizasrbe.org) i fejsbuk stranici (www.facebook.com/srbizasrbe), organizacija svakodnevno objavljuje liste donatora kao i uvid u trenutno stanje na svim bankovnim računima u devet zemalja u kojima postoje zvanični ogranci.

TrojkaIzBloka 1117b

Organizacija Srbi za Srbe upućuje javni poziv svim društveno odgovornim kompanijama i medijima da podrže novi veliki projekat TROJKA IZ BLOKA koji menja živote socijalno ugroženih porodica na bolje!

Pošalji SMS na 7763 - Deca su naša budućnost!

Humanitarna organizacija
SRBI ZA SRBE


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE