Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za lečenje Anastasije Gavrilović kako bi pobedila leukemiju

AnastasijaGavrilovic

Anastasija Gavrilović je dvadesetogodišnja devojka čiji su roditelji poreklom iz Vlajkovaca (opština Brus)  i do skoro je vodila život kao i njeni vršnjaci, Završila je Zemunsku gimnaziju, muzičku školu - klavirski odsek, bila je uspešan student druge godine Fakulteta bezbednosti u Beogradu, zaljubljena u muziku i ples kojim se profesionalno bavi 6 godina, a danas se nalazi u bolnici i bori se za svoj život.

Usled konstantnog umora i uvećanja limfnih žlezda, Anastasija posećuje lekara i nakon dugotrajnih ispitivanja, krajem maja 2017. godine,  dijagnostikovana joj je akutna limfoblastna leukemija.

Zbog retke hromozomske translokacije, usled koje se bolest brzo i često vraća, Anastasijine šanse za izlečenjem su smanjene.

Do sada je prošla kroz četiri ciklusa hemioterapije, a naredni korak su dodatne analize toka bolesti, transplantacija koštane srži i nastavak lečenja u inostranstvu, kao i šansa za Anastasijinu dalju borbu za život i pobedu nad ovom teškom bolesti.

Pomozimo Anastasiji!

Ako šaljete humanitarni SMS iz Srbije upišite 396 i pošaljite SMS na 3030 (cena poruke je 200 din (PDV se ne naplaćuje), a ako šaljete iz Švajcarske upišite human396 i pošaljite SMS na 455 (cena poruke je 20 CHF) 

Anastasija AnjaG

Napomena za SMS: Korisnik je u mogućnosti da raspolaže sa novcem prikupljenim od SMS poruka, tek od momenta kada operater mobilne telefonije uplati novac na račune Fondacije. Operater na račun Fondacije uplaćuje samo sredstva koja je sam uspeo da naplati od donatora i to u periodu od 2 do 3 meseca od slanja SMS poruke pa je zato korisnije da novac namenjem SMS-om uplatite direktno na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Dinarski: 160-486124-02

Devizni: 00-540-0002344.5

IBAN broj: RS35160005400002344587 za uputstvo klik OVDE

Donacija se može izvršiti i putem linka e-Doniraj

AnastasijaGavrilovic BudiHuman1117

Da Anastasija živi! Budimo humani!
izvor:budihuman.rs


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE