AnastasijaG Turska141117a

Anastasija Gavrilović, dvadesetogodišnja devojka čiji su roditelji poreklom iz Vlajkovaca (opština Brus) do skoro je vodila život kao i njeni vršnjaci a onda je saznala da boluje od leukemije. Danas se nalazi u bolnici u Turskoj gde se bori za svoj život zajedno sa svojom porodicom i ljudima dobre volje.

Anastasija se trenutno nalazi u bolnici Acibadem Altunizade u Instanbulu (Turska) gde očekuje rezultate i priprema se za transplataciju koštane srži.
Uspeli smo da stupimo u kontakt sa Anastasijinom sestrom Anjom koja je neprekidno uz nju:
"Već par dana smo u bolnici Acibadem Altunizade Instanbulu u Turskoj kako bi se uradila odgovarajuća ispitivanja pre transplatacije košrtane srži. Neki od rezultata su stigli i bili smo na razgovoru sa lekarom. Trebaće da se uradi haploidentična transplantacija koštane srži i do srede bolnici mora da se plati 130.000 eur kako bi se počelo sa procedurom za transplantaciju. I danas smo bili na razgovoru sa lekarom, tata i mama  će sutra ujutru otići na testiranje i rezultati će stići do petka najverovatnije. Onda se u ponedeljak, utorak i sredu počinje sa prikupljanjem matičnih ćelija. Od četvrtka 23. novembra će Anastasija biti u bolnici i počeće sa transplantacijom. To je okvirno za sada. Što se novca tiče prikupljeno je 50.000 eur i treba u što kraćem roku obezbediti još 80.000 evra i uplatiti. Da bi se počelo sa prikupljanjem matičnih ćelija mora da se plati što ulazi u cenu transplantacije. Iskreno se nadam da ćemo uspeti zahvaljujući ljudima dobre volje. Anastasija vas sve pozdravlja, kao i njena mama Slađana i tata Mileta" - rekla nam je Anastasijina sestra Anja.

I ovaj put apelujemo na sve koji mogu da pomognu da odvoje novčana sredstva prema svojim mogućnostima i uplate za pomoć Anastasiji Gavrilović kako bi pobedila leukemiju.

AnastasijaGavrilovic

Pomozimo Anastasiji!
Ako šaljete humanitarni SMS iz Srbije upišite 396 i pošaljite SMS na 3030 (cena poruke je 200 din (PDV se ne naplaćuje), a ako šaljete iz Švajcarske upišite human396 i pošaljite SMS na 455 (cena poruke je 20 CHF) 

Napomena za SMS: Korisnik je u mogućnosti da raspolaže sa novcem prikupljenim od SMS poruka, tek od momenta kada operater mobilne telefonije uplati novac na račune Fondacije. Operater na račun Fondacije uplaćuje samo sredstva koja je sam uspeo da naplati od donatora i to u periodu od 2 do 3 meseca od slanja SMS poruke pa je zato korisnije da novac namenjem SMS-om uplatite direktno na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Dinarski: 160-486124-02

Devizni: 00-540-0002344.5

IBAN broj: RS35160005400002344587 za uputstvo klik OVDE
Donacija se može izvršiti i putem linka e-Doniraj

AnastasijaGavrilovic BudiHuman1117

Da Anastasija živi! Budi human!


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE