ARRRO obukaMD

Agencija za regionalni razvoj Rasinskog okruga u narednom periodu organizuje više obuka za postojeće i buduće privrednike i preduzetnike koje će biti izvedene uglavnom u Centru za stručno usavršavanje u Kruševcu, dok će Obuka za početnike u poslovanju biti organizovana u Trsteniku.

Obuka na temu "Elektronsko poslovanje" planirano je da bude održana 17. novembra i namenjena je svim privrednicima ipreduzetnicima koji žele da unaprede svoje znanje iz oblasti E-poslovanja. Mesto održavanja je Centar za stručno usavršavnje u Kruševcu.

“Marketing i prodaja“ biće održana 21. i 22. novembra i namenjena je aktivnim privrednicima i preduzetnicima kao i početnicima u biznisu koji će tokom dva dana obuke proći teme Marketing strategija – Šta je marketing?; Segmentacija tržišta; Strategija pozicioniranja; Istraživanje tržišta; Analiza konkurencije; Zadovoljstvo kupaca; Veštine prodaje; Marketing plan kao i Izradu delova marketing plana po grupama. Mesto održavanja ove obuke je Centar za stručno usavršavnje u Kruševcu.

Naredna obuka "Izvoz - za one koji prvi put izvoze" biće održana 23. i 24. novembra takođe u Centru za stručno usavršavnje u Kruševcu dok će dvodnevna "Obuka za početnike u poslovanju" biti održana 28. i 29. novembra u Trsteniku.

Obuke počinju u 10:00 časova i završavaju se istog dana u 16:00 časova a polaznici koji uspešno savladaju program obuke dobiće sertifikate. 

Svi zainteresovani za pohađanje obuka mogu se za više detalja obratiti ARRRO Kruševac na tel. 037 202 336 (kontakt osoba Maja Džunić) ili putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE