MUPSrbije1a

Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je 26. januara 2018. godine dva konkursa za ukupno 650 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici za potrebe Policijske uprave za grad Beograd i drugih policijskih uprava.

Raspisan je konkurs za upis 400 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici za potrebe Policijske uprave za grad Beograd kao i konkurs za upis 250 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku i to za potrebe sledećih policijskih uprava u: Nišu, Pančevu, Subotici, Smederevu, Sremskoj Mitrovici, Požarevcu, Kikindi,  Užicu, Kragujevcu, Kruševcu, Jagodini, Somboru, Zrenjaninu, Čačku, Zaječaru, Valjevu i Novom Sadu.
 
Prijava na konkurs podnosi se u roku od 30 dana od dana objavljivanja konkursa, policijskoj upravi /stanici po mestu prebivališta kandidata.

Stručno osposobljavanje polaznika za obavljanje policijskih poslova traje 12 meseci i sprovodiće se sukcesivno po klasama.

Polaznik koji uspešno završi osnovnu policijsku obuku dobija uverenje i stiče mogućnost zasnivanja radnog odnosa u Ministarstvu unutrašnjih poslova u svojstvu pripravnika za policijskog službenika.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.