ARRRO KS

Agencija za regionalni razvoj Rasinskog okruga d.o.o. Kruševac organizuje obuku „Unapređenje izvoza u Rumuniju i Makedoniju“. koja će se održati u petak 09. februara 2018. godine sa početkom u 10 časova u prostorijama  Centra za stručno usavršavanje, Balkanska 63/5, Kruševac.

Obuka je namenjena MSP sektoru, preduzetnicima i početnicima u biznisu sa ciljem širenja znanja i otvaranja perspektive izvoza u Rumuniju i Makedoniju, a kroz obuku će MSPP i početnicima u biznisu biti prezentovana prikupljena znanja i iskustva vezana za izvoz, sa osvrtom na praktična pitanja izvoza u ove dve zemlje.
Obuka će polaznicima pružiti uvid u analizu i specifičnosti tržišta Rumunije i Makedonije, pregled potreba tržišta kao i listu sektora u kojima postoje najveći izvozni potencijali za domaća preduzeća.
Krajnji cilj ove obuke je podizanje svesti i kapaciteta MSPP sektora vezana za izvoz, sa posebnim osvrtom na izvoz u Rumuniju i Makedoniju koji je nedovoljno iskorišćen potencijal. Obuka je osmišljena na bazi opsežne analize Rumunskog i Makedonskog tržišta i analize sektora u kojima postoje najveće potrebe ovih tržišta.
 Ova obuka je jedna od projektnih aktivnosti koja se realizuje u okviru projekta „Program podrške izvozu MMSPP u Rumuniju i Makedoniju“ koji realizuje Jugoistočna Razvojna Mreža u saradnji sa Agencijom za Regionalni Razvoj Rasinskog Okruga a finansiran od strane Razvojne agencije Srbije u okviru Programa podrške projektima za unapređenje ekonomskog razvoja u 2017 godini.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.