Banke hrane0418

Tokom samo tri dana građani Srbije su prikupili više od sedam tona hrane u velikoj humanitarnoj akciji koju je organizovala Banka hrane uz podršku kompanije Delez Srbija, a u 12 mesta širom zemlje.

Građani Srbije pokazali su humanost i za najugroženije sugrađane donirali više od sedam tona hrane. U ovoj akciji učestvovalo je 78 Maxi, Tempo i Shop&Go objekata, a sakupljena hrana otišla je na trpeze onih kojima je najpotrebnija.

“I ove godine nastavljamo uspešno projekat prikupljanja hrane za najugroženije građane. Ponosni smo što se i posle toliko godina ovoj akciji i dalje odaziva ogroman broj građana. Upućena donacija je velika i materijalna i emotivna podrška za sve one koji će zbog solidarnosti svojih sugrađana imati obrok na trpezi i još jednom videti da nisu zaboravljeni“, izjavila je Radmila Ivetić, u ime Banke hrane.

Akcija je organizovana u Delez objektima u 12 mesta u Srbiji.

„I ovog aprila naši potrošači uverili su nas koliko su humani, solidarni i osvešćeni po pitanju onih kojima je pomoć najpotrebnija. Delez Srbija sarađuje sa Bankom hrane od samog početka, do sada smo donirali blizu dve hiljade tona hrane i verujemo da zajedničkim snagama možemo dati još značajniji doprinos borbi protiv gladi u nasem drustvu", rekao je Nikola Papak, menadžer korporativnih komunikacija kompanije Delez Srbija.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE