Racunari NSZ

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja pozvalo je sve zainteresovane nezaposlene građane, da se prijave za program prekvalifikacije za IT Nacionalne službe za zapošljavanje do 22. jula 2018. godine.

U planu je izvođenje specijalističkih informatičkih obuka u 10 gradova (Beograd, Novi Sad, Niš, Čačak, Valjevo, Kragujevac, Novi Pazar, Užice, Subotica i Zrenjanin) za 775 polaznika a prijave su otvorene na sajtu: www.itobuke.rs do 22. jula 2018. godine.
Uslov za prijavu na obuku je da su kandidati na evidenciji nezaposlenih NSZ, da imaju najmanje završenu srednju četvorogodišnju školu, da poznaju rad na računaru i engleski jezik najmanje na A2 nivou.

Polaznici će na kursevima moći da nauče osnove programskih jezika Java, JavaScript, PHP, ili .Net framework, a imaće prilike da uče i o ostalim programskim jezicima i bazama podataka koje su im neophodne da bi stekli dovoljno znanja za zaposlenje.

Za više informacija obratite se svom savetniku za zapošljavanje ili pratite sajt www.nsz.gov.rs, gde ćete redovno dobijati sve informacije o ovom programu.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE