RajkoOdRasine M Djordjevic

Nova akcija čišćenja reke Rasine „Čiste reke Srbije – za Rasinu i njene pritoke“ zakazana je za nedelju 02. septembar 2018. godine u 09:00 časova. Zborno mesto akcijaša je kod skretanja za Grabovnicu, na izlazu iz Kobilja, odakle će poći na čišćenje reke uzvodno.

Na akciju su dobrodošli svi uzrasti, sva zanimanja, svaka stručna sprema, baš svi koji žele da na delu pokažu da im je zaista stalo do sredine u kojoj žive i do čiste prirode. Zainteresovani se mogu javiti na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

CisteRekeSrbije

Vidimo se u nedelju 02. septembra 2018. godine u 09:00 časova u novoj akciji  „Čiste reke Srbije – za Rasinu i njene pritoke“.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Mile 175985433
Predložio bih da pokrenete akciju da se na mestima uz reku gde meštani prilaze i bacaju otpad vidno postave obaveštenja da je takvo činjenje protivzakonito. Da malo podignemo svest kod ljudi i da imamo manje onih kao sto je Žena iz Dubaca.
| 1 -1
Александар Милутиновић 175975519
Хвала на предлогу. Ми већ стављамо, и има табли са упозорењима... Ипак, док се не прочује да је неко кажњен јер је ухваћен како баца смеће или јер је самоиницијативно спрвео кућну канализацију у Расину неће бити пуно боље. Дуго траје аутодеструкција и уз све жеље и труд, то је још далеко од било чега. Све најбоље и ако сте у могућности, дођите.
2 0