Promocija projekta "dm Inkubator" u Kruševcu 11. oktobra

ARRRO obukaMD

Agencija za regionalni razvoj Rasinskog okruga Kruševac u saradnji sa Biznis Inkubator Centrom Kruševac organizuje promociju projekta "dm Inkubator" u četvrtak 11.10.2018.godine sa početkom u 10 časova u sali za konferencije u Biznis inkubator centru Kruševac, Jasički put bb, Kruševac.

Kompanija "dm drogerie markt" pokrenula je projekat „dm inkubator” koji srpskim proizvođačima iz segmenta hrane, dodataka prehrani ili kozmetike, odnosno proizvoda za negu i lepotu pruža mogućnost da razviju svoj proizvod i plasiraju ga na domaće tržište kroz lanac dm prodavnica, kako bi doprinela razvoju domaće proizvodnje i konkurentnosti domaćih proizvoda na našem tržištu.

Učešćem u ovom projektu, koji se realizuje u saradnji sa USAID Projektom za konkurentnu privredu, Razvojnom agencijom Srbije (RAS) i Nacionalnim udruženjem za razvoj organske proizvodnje Serbia Organica, proizvođači stiču mogućnost da svoj proizvod na najbolji način predstave na domaćem I potencijalno, najzahtevnijim evropskim tržištima.  

Prijava učesnika će se vršiti putem portala www.dm-inkubator.rs, a konkurs je otvoren od 1. oktobra do 30. novembra 2018. godine. Po završetku prijava, sledi provera i selekcija proizvoda koji će ući u uži izbor, a nakon toga oni odabrani biće deo projekta „dm inkubator“ koji predstavlja idealnu priliku njihovim proizvođačima da dodatno unaprede svoje proizvode kroz programe podrške od strane Organizatora i Partnera – savetovanja i mentoring dobavljača, redizajna ambalaže i primene najsavremenijih brend strategija razvoja proizvoda tokom projekta.

Finalni odabir je u periodu 01.04. – 30.04.2019. godine, a proglašenje (objavljivanje informacije o pobednicima) je planirano za 01.05.2019.

Svi zainteresovani za prisustvo promociji projekta "dm Inkubator" u četvrtak 11.10.2018. godine sa početkom u 10 časova u sali za konferencije u Biznis inkubator centru Kruševac svoje učešće mogu potvrditi na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili tel: +38137202336


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.