Slavimo 25 godina - poklanjamo do 25% popusta!

KondorAS TS1218

Kondor As sa ponosom slavi 25 godina postojanja robne kuće u Trsteniku, a tim povodom pripremili smo za vas 7 dana sjajnih sniženja i vrednih poklona u svim našim maloprodajnim objektima!

Večernja žurka - sve je na popustu

Veliko rođendansko slavlje počinje u ponedeljak, 24. decembra, u našoj robnoj kući u Trsteniku, gde vas očekuje i do 25% popusta na mnoštvo proizvoda, a tokom večernje žurke u periodu od 18-24h i cene svih ostalih artikla biće snižene za 5%. Osim sjajnih popusta, slavljeničku i prednovogodišnju atmosferu upotpuniće muzika, baloni, piće i posluženje. A, za kraj večeri, organizovali smo veliku nagradnu igru za sve naše kupce! Tačno u ponoć najsrećniji među vama na poklon dobija LED televizor! 

Razloga je puno da našu rođendansku žurku nikako ne propustite, a mi ćemo se potruditi da budemo dobri domaćini i da vam na ukazanom poverenju zahvalimo besprekornom uslugom, super cenama i sjajnom atmosferom. 

Slavlje traje 7 dana

Dobra vest je da se sniženja i nagradne igre nastavljaju i narednih dana, sve do 31. decembra, i to u svim našim prodavnicama: u Kraljevu, Vrnjačkoj Banji, Trsteniku, Kruševcu, Aleksandrovcu i Brusu. Zato vas pozivamo da zajedno sa nama odbrojavate dane do početka Nove 2019. godine, uz celodnevne popuste i brojne poklone. Svakog dana očekuju vas nagradne igre, a 31. decembra veliko izvlačenje kada ćemo još jednog među vama obradovati LED televizorom! 

Budite deo našeg slavlja! 

Uvek uz vas, Kondor As


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE