Bogojavljenje SPCORaska

SPCO Raška pri hramu Svetog Arhangela Gavrila poziva sve zainteresovane vernika da se prijave za Bogojavljensku manifestaciju plivanja za Časni Krst na dan Bogojavljenja 19.1.2020. na reci Ibar, na Sastavcima!

Za sve učesnike će biti organizovan neophodan lekarski pregled, nakon koga će moći da učestvuju u plivanju. Svi zainteresovani koji nisu punoletni, dakle mlađi od 18 godina, moraju da se jave ranije u parohijskom domu Svetoarhangelskog hrama, sa jednim od roditelja/staratelja, radi potpisivanja saglasnosti za učešće u manifestaciji.

Nakon završetka plivanja uslediće dodela titule Viteza za 2020. godinu pobedniku, i zahvalnice ostalim učesnicima. Zatim će biti poslužen vojnički pasulj i vruća rakija za sav prisutni narod, dok će donatori, zvanice i učesnici plivanja biti pozvani na svečani ručak.

Za sve informacije i za prijavu, zainteresovani se mogu javiti g. Ratku Nastasiću na tel. +381 61 13 08 957, đakonu Marku Eriću na +381 69 71 44 74 ili lično u parohijskom domu pri Hramu Sv. Arhangela Gavrila u Raški.

Molimo sve zainteresovane da se jave najkasnije do petka 18.1.2019. godine.
Izvor: SPCO Raška


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE