strajkgladju 04191

Za danas su najavljeni štrajk glađu ministra odbrane Aleksandra Vulina i grupe poslanika Skupštine Srbije, zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića, kao i grupe odbornika vlasti i dela funkcionera širom Srbije. Štrajk glađu najavio je i Vojni sindikat, kao i Dejan Milošević iz Gvozdenog puka.

Ministar odbrane i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin odlučio da će 12, aprila početi štrajk glađu u Skupštini Srbije sa grupom poslanika u želji da ukažu na "nasilje koje sprovode (lider Dveri) Boško Obradović, (jedan od lidera Saveza za Srbiju) Dragan Đilas i (predsednik Narodne stranke) Vuk Jeremić". objavile su "Večernje novosti".

Štrajk glađu je najavio i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić potvrdio je za Tanjug da će se i on pridružiti štrajku glađu koji danas u „pet do dvanaest“ započinje ministar odbrane Aleksandar Vulin.
„Ne vidim drugi način da se civilizovano i razumno odupremo huliganizmu dela opozicije, koji ometaju radove u centru Beograda, uništavaju imovinu građana i teraju investitore iz našeg grada, osim da započnemo štrajk glađu. Kako mi u Gradu, tako odbornici Skupštine grada i gradskih opština“
Bizlife.rs

Istovremeno, zajedno sa Vesićem štrajk će u gradskoj Skupštini započeti odbornici vlasti i deo funkcionera u gradskoj upravi iz redova naprednjaka.

Nekoliko odbornika Srpske napredne stranke u Čačku, započeće danas u 12 sati štrajk glađu u zgradi Gradske uprave u Čačku . Kako je navedeno, oni na ovaj način žele da se suprotstave “huliganizmu i nasilju koje lideri Saveza za Srbiju sprovode u Beogradu“. Moravainfo.rs

Istu akciju započeće i odbornici SNS u lokalnim parlamentima širom zemlje a za danas je zakazana i konferencija za novinare šefa poslaničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandra Martinovića u 11:00 časova u Skupštini Srbije.

Vojni sindikat je najavio štrajk glađu i uputio zahtev da im se odobri ulaz u Skupštinu Srbije i da sa ministrom odbrane počnu štrajk glađu.

Vojni sindikat Srbije saopštio je da će se pridružiti štrajku glađu u koji će, prema navodima medija, stupiti ministar odbrane i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin. Iz tog sindikata su naveli da su predsednici parlamenta Maji Gojković već uputili zahtev da odobri predsedniku sindikata Novici Antiću da sa članovima Upravnog odbora uđe u Skupštinu i da sa ministrom odbrane počnu štrajk glađu.
"Ukoliko se to ne dozvoli, u subotu članovi Upravnog odbora razapeće šatore ispred nacionalnog parlamenta, kako bi dali adekvatan odgovor Vulinovom teatralnom činu", piše u saopštenju sindikata. Novi Magazin

Štrajk glađu 13. aprila najavio je i Dejan Milošević iz Gvozdenog puka

Dejan Milošević iz Gvozdenog puka najavio štrajk glađu 13. aprila ispred Skupštine. On je istakao, da će cela Srbija biti 13. aprila na Velikom protestu u Beogradu, i da je za protest spremna i Kuršumlija. Milošević je rekao da se na protest ide zbog dece i budućnosti  Srbije i zbog opstanka Kuršumlije. Danas


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE