JP "Putevi Srbije" obaveštava javnost da se za predstojeći vikend očekuje pojačan intenzitet saobraćaja na autoputevima u Srbiji.

JPPuteviSrbije e 75

Pojačan saobraćaj očekuje se i na deonici od Doljevca do Preševa, gde će u cilju sprečavanja stvaranja većih zastoja na naplati putarine, kada su čekanja duža od 15 minuta, biti organizovana ručna naplata putarine u maksimalnim vremenskim intervalima od 1-2 časa dnevno.

Naplata putarine u ručnom režimu vrši se u skladu sa "Pravilnikom o obavljanju poslova naplate posebne naknade za upotrebu puta ili putnog objekta"“, u slučajevima prekida u snabdevanju električnom energijom, tehničkog kvara na sistemu za naplatu putarine i u slučajevima pojačanog intenziteta saobraćaja, radi ubrzanja prolaska vozila kroz naplatne stanice, jer se na taj način obezbeđuje dodatan prolaz vozila kroz naplatnu stanicu, što je slučaj sa naplatnom stanicom Doljevac.

JP "Putevi Srbije" apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju ograničenje brzine, da budu posebno oprezni prilikom vožnje i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE