MilosVuckovic 0719

I posle 18 godina rado se sećamo uspeha atletičara Miloša Vučkovića iz Brusa koji je ostvario na Evropskom Olimpijskom festivalu mladih u Španiji 2001. godine u disciplini 2000 m stipl

Tog 23. jula 2001. godine Miloš je na Evropskom Olimpijskom festivalu mladih u Mursiji (Španija) uspeo da osvoji zlatnu medalju kao reprezentativac Jugoslavije i tako bude upisan velikim slovima u knjigu uspešnih srpskih atletičara a naročito AK Partizan kao i knjigu istorije male varoši Brus.
Čuli smo se sa Milošem i jula 2019. godine kako bi se podsetili na zlatnu medalju i njegovu uspešnu karijeru atletičaraa.
Miloš danas živi i radi u Sjedinjenim Američkim Državama i veoma se obradovao da može vratiti sećajnje na tu zlatnu medalju iz Španije. I sada se seća trenutka kada se popeo na pobedničko postolje i čuo himnu, u to vreme "Hej Sloveni" i video da ceo stadio stoji na nogama zbog njega. Osećaj je bio veličanstven, nemoguće ga je opisati, kako tada tako i sada.
Takođe rekao je da za razliku od predhodnih godina više nije vlasnik svih rekorda koji su nabrojani u tekstu iz 2016. godine ali da je i dalje vlasnik svetskog rekorda na 2000m za uzrast od 16 godina.
Razgovor je završio rečenicom  Aleksandra Velikog "Ništa nije nemoguće za onoga ko ima volju pokušati."
Razgovor sa Milošom Vučkovićem iz 2016. godine pročitajte OVDEDodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE