DragisaMilenovic BudiHuman
Dragiša Milenović iz Kruševca skoro se tri godine bori sa opakim tumorom kože (melanomom) koji je krajem 2019. godine metastazirao na mozak. Nedavno je fondacija BUDI HUMAN pokrenula humanitarnu akciju za pomoć ovom Kruševljaninu čija je majka rodom iz iz sela Milentija, kod Brusa.

Dragiša, za najbliže Gaga, je veliki borac koji šalama ispunjava svaki dan – iako se skoro tri godine bori sa opakim tumorom kože (melanomom) koji je krajem 2019. godine metastazirao na mozak.
Iako je već imao dve operacije pre toga, Dragiša je krajem avgusta 2017. godine otišao na humanitarnu misiju UN u Centralnoafričku Republiku sa doktorima Vojske Srbije u svojstvu kuvara. Nažalost, nakon mesec i po dana on se vratio da bi nastavio lečenje zbog novih simptoma bolesti. Od tada je na VMA imao šest operacija i primao je dve različite imuno terapije.
Zbog prirode bolesti, Dragiša je razvio netoleranciju na sunce, a usled metastaza kreće se otežano uz jake bolove u leđima i vrtoglavice.
Krajem februara 2020. godine je završio prvi ciklus zračenja glave koja se kombinuju sa Keytruda imuno terapijom. Da bi terapija bila delotvornija sa većim šansama za izlečenje, potrebno je uključiti još jedan imuno lek koji je dostupan u inostranstvu. Troškovi primanja terapije su značajni i finansijski nepodnošljivi za porodicu.
Naš Gaga od početka borbe ima nesebičnu podršku porodice, prijatelja i kolega, a sada Vas molimo da mu pomognete da dobije najbolju terapiju i da iz ove bitke izađe kao pobednik. Njegov pozitivan duh i energija su ono što nas motiviše jer svojim primerom pokazuje koliko je važno ne posustati i kad je najteže.
Za Dragišin život! Budimo humani!
Slanjem SMS poruke: Upišimo 785 i pošaljimo SMS na 3030
Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human785 i pošaljimo SMS na 455
Uplatom na dinarski račun: 160-6000000043008-35
Uplatom na devizni račun: 160600000004303454
IBAN: RS35160600000004303454
SWIFT/BIC: DBDBRSBG
Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj
Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal
Pomozimo Dragiši! BUDI HUMAN!


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE