VIP 4G

Vip mobile kao društveno odgovorna kompanija nastavlja da pruža podršku svojim korisnicima i brine o zdravlju i sigurnosti svih nas naročito tokom vanrednog stanja - besplatan Net za Chat tarifni dodatak za sve Prepaid i Postpaid korisnike !

U Vip mobile smo svesni da pandemija virusa COVID-19 zahteva značajnu promenu navika, kao i da ti je sada veoma važno da budeš u kontaktu sa svojim bližnjima i da imaš jednostavan pristup svim uslugama koje su ti u ovom trenutku potrebne.

Kako bismo osigurali da u svakom trenutku budeš u kontaktu sa dragim osobama i u toku sa svim dešavanjima, izdvajamo usluge i aktivnosti koje u Vipu možeš da obaviš putem interneta, brinući time o sebi i drugima.

Za sve Prepaid i Postpaid korisnike - besplatan Net za Chat tarifni dodatak!

Zato što razumemo koliko je važno biti dostupan i u kontaktu sa svima, Vip je za sve Prepaid i Postpaid korisnike pripremio besplatan Net za Chat tarifni dodatak.

Net za Chat obuhvata neograničeno korišćenje Viber-a, Facebook-a, Facebook Messenger-a i WhatsApp-a. Pozivi i video pozivi podržani su samo u okviru Viber aplikacije. Dodatak za Facebook ne obuhvata audio i video sadržaj dostupan u okviru ove aplikacije.

Aktivaciju vršiš jednostavno slanjem reči DA putem besplatnog SMS-a na broj 123470. Aktivirani dodatak važi u periodu od 30 dana.

Aktiviraj svoj Net za Chat tarifni dodatak i komuniciraj neograničeno!


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE