Er Srbija
Nacionalna avio-kompanija “Er Srbija” (Air Serbia) otvara novi konkurs za kabinsku posadu, a 6. decembra će biti i domaćin dana zapošljavanja u Beogradu.
Tokom dana zapošljavanja, kandidati će moći da predaju svoje radne biografije, da se sastanu sa vodećim ljudima iz sektora za ljudske resurse kompanije “Air Serbia” i da postave pitanja u vezi sa ovom profesijom.

Dani zapošljavanja će biti održani u hotelu “Metropol” u Beogradu, 6.decembra od 09:00 do 17:00 časova.

Zainteresovani za posao moraju da podnesu onlajn aplikaciju pre ovog dana.

Uslovi konkursa nalažu da kandidati poseduju najmanje diplomu srednje škole, odlično poznavanje engleskog jezika, razvijene lične i komunikacione veštine, odličnu ličnu prezentaciju, fleksibilnost i motivaciju za rad uz zahtevan radni raspored.

– Pružanje našeg jedinstvenog srpskog gostoprimstva na 11.000 metara je uzbudljiva i izazovna nova prilika koja savršeno odgovara građanima Srbije sa iskustvom u sektoru ugostiteljstva – izjavio je generalni direktor kompanije “Air Serbia” Dane Kondić.

Prema njegovim rečima,ove pozicije će omogućiti saradnicima kompanije “Air Serbia” da vide svet, da pohađaju najsavremenije programe obuke u Abu Dabiju i da ostvare fantastičnu karijeru u avijaciji, a da istovremeno ostanu u blizini svoje domovine.”

– Cilj nam je da zaposlimo više od 100 novih članova kabinske posade, čime ćemo znatno doprineti kretanjima na tržištu rada u Srbiji, i očekujemo veoma veliki odaziv tokom dana zapošljavanja – naglasio je Kondić.

izvor:sumadijapress.co.rs


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE