Brus213208

Brus,12.04.2020. Prema odluci Štaba za vanredne situacije opštine Brus koja je doneta na sednici održanoj 10. aprila 2020. godine građani ove opštine su u obavezi da u maloprodajnim objektima koriste zaštitne maske i rukavice, kako prodavci tako i potrošači ali i dostavljači robe.

Brus 203030

"Nalaže se odgovornim licima maloprodajnih objekata da se STROGO pridržavaju propisanih mera zaštite, koje između ostalog podrazumevaju OBAVEZNU upotrebu zaštitnih maski i rukavica za svoje radnike, potrošače i dostavljače robe. Obavezna je i dezinfekcija prilikom ulaska u maloprodajne objekte. Ovu naloženu meru sprovodi Odsek za inspekcijske poslove OU Brus." stoji u odluci Štaba za vanredne situacije opštine Brus koja je doneta 10. aprila 2020. godine.

Brus kupovina04201 Brus kupovina04202 Brus kupovina04203

Osnovne informacije o koronavirusu COVID-19 i preventivne mere zaštite OVDE


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Milica. 86d
Molim za jedno ozbiljno pitanje,i resenja dileme.Ko je kriv?
Kada kupujes u mesari arikal,i prodavac pre nego usluzi tebe,izvrsi naplatu novca prethodnom kupcu i istim tim rukama (rukavicama) prljavim od novca uzme ono sto si ti porucio ,spakuje u kesu,naplati ti i nastavi dalje... Ko je kriv? Gde je tu inspekcika? Ako su preventivne mere OBAVEZNE za potrosace i kupce,zar ne bi trebalo i PRODAVCI DA VODE RACUNA O SVOJIM POSTUPCIMA ili oni stite rukavicama sebe a za kupce ne mare?!
| 0 0
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE