BrusONLINEOpštinska uprava opštine Brus - Odsek za urbanizam, građevinarstvo i pravno imovinske poslove oglasila je ponovljeni Javni uvid u Nacrt plana generalne regulacije Brzeće-Kopaonik i izveštaj o strateškoj proceni uticaja PGR na životnu sredinu. Javna prezentacija nacrta PGR i izveštaja o strateškoj proceni uticaja održana je u ponedeljak 22. decembra 2014. godine  u sali opštine Brus u potkrovlju. 

Iako je tokom Javne prezentacije na trenutke dolazilo do žučnih reagovanja ipak je održana kako je i planirano. Po izlaganju obrađivača "Infoplana" iz Aranđelovca prisutni su mogli da postavljaju pitanja na koje su dobili odgovore i savet da pisanim putem predaju primedbe na pisarnici opštine Brus.


Javni uvid u nacrt PGR i izveštaj o strateškoj proceni dostupan je javnosti od 02. decembra2014 do 03. januara  2015. godine svakog radnog dana od 08:00 do 14:00 časova u zgradi opštine Brus u Odseku za urbanizam, građevinarstvo i pravno imovinske poslove u kancelariji br. 7.
Fizička i pravna lica primedbe na nacrt PGR i izveštaj o strateškoj proceni uticaja mogu dostaviti u pisanoj formi Odseku za urbanizam, građevinarstvo i pravno imovinske poslove u toku javnog uvida zaključno sa 03.01.2015.
N.Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE