Kako nam je danas rekao Zlatko Milenković, direktor TOOB (Turistička Organizacija Opštine Brus) građane i učenike opštine Brus kao i njihove goste očekuju niz organizovanih događaja tokom januara meseca.
"Od sutra će u funkciji biti ski žičare u Brzeću - Bela Reka 1 i Bela Reka 2 ali samo za izvlačenje prema ski centru Kopaonik odakle će skijaši veoma lako moći da se uključe u sistem žičara Skijališta Srbije. Prodajno mesto za ski karte je na polazu žičare Bela Reka 1.

Takođe potpisan je ugovor sa Skijalištima Srbije za besplatno skijanje učenika osnovnih i srednje škole sa teritorije opštine Brus.
Postignut je i načelan dogovor o organizovanoj proslavi pravoslavne Nove godine kao i o organizovanju Svetosavskog turnira u malom fudbalu. Već u ponedeljak, u toku dana, imaću detaljnije informacije koje će biti saopštene građanima.
Evo na neki način ova Nova godina je počela uspešno ali moraćemo svi da radimo kako bi bila još uspešnija tokom ostalih meseci.
Koristim priliku da sve građane pozdravim tradicionalnim pozdravom Mir Božji - Hristos se rodi! I da svima poželim Srećan Božić i Novu godinu."

N.Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE