Opštinu Brus su 10. januara 2015. godine posetili ministar odbrane Republike Srbije Bratislav Gašić i gradonačelnik Kruševca Dragi Nestorović.

U okviru posete ministar Gašić, gradonačelnik Kruševca Dragi Nestorović i predsednik opštine Brus Slobodan Vidojević obišli su fabriku "RiZ pellet" u Lepencu gde je organizovan sastanak sa vlasnicima i lokalnim rukovodstvom opštine Brus na kom je razgovarano o značaju dosadašnje investicije u vrednosti od oko 2.500.000 evra i zapošljavanju radnika.


Takođe jedna od tema bile su i buduće, planirane, investicije čiju realizaciju su najavili vlasnici fabrike “RiZ pellet”.


Ovom prilikom ministru Gašiću je uručeno najviše priznanje opštine Brus "Zlatni grb Brusa", koje mu je dodeljeno na Dan opštine 19. avgusta 2014. ali je ministar bio sprečen da tada primi priznanje zbog prisustva na proslavi obeležavanja 100 godina Cerske bitke.

 

Posle razgovora u opštini Brus ministar Gašić se prošetao do stranačkih prostorija SNS-a, a usput je bio u prilici i da razgovara sa građanima Brusa.Više fotografija pogledajte OVDE(klik)

N.Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE