Jutros u 6 časova, na osnovu naloga donetog na sednici Biroa za koordinaciju rada službi bezbednosti, kojom je predsedavao Aleksandar Vučić, započeta je sinhronizovana jednodnevna operativna akcija pod radnim nazivom „Grom“ u kojoj se, na teritoriji svih 27 policijskih uprava, privode pripadnici organizovanih kriminalnih grupa koji se bave distribuciojm droge, potvrđeno nam je od strane Biroa za koordinaciju rada službi bezbednosti.

Na osnovu operativnih procena, očekuje se da će biti privedeno više stotina lica koje se bave tom kriminalnom aktivnošću.

 Rezultati ove akcije biće saopšteni tokom dana.

Direktor policije Milorad Veljović i načelnik Uprave kriminalističke policije Rodoljub Milović održaće danas konferenciju za novinare povodom ove akcije.

 Kako je "Blic" već ranije pisao, srpskim bezbednosnim službama poznata su imena svih izgrednika i huligana koji su u nedelju na lokalnim izborima na severu Kosova lomili kutije, pretili građanima koji su hteli da glasaju i presretali ih na putu do birališta.

- Poznato je sve - kada su ušli na teritoriju Kosova, njihova imena, hronološki kada su i šta radili. To nisu nikakvi navijači, već narko-dileri koji se kriju iza navijačkih obeležja i drže čitave tribine, stadione i navijačke grupe pod kontrolom. Svi oni će biti pohapšeni - kaže dobro obavešteni sagovornik “Blica”.

 Zbog toga će, po rečima istog izvora, u dogledno vreme biti realizovan plan države za obračun sa svim izgrednicima.

 - Biće to kompletan obračun sa, pre svih, narko-strukturama sa stadiona. Reč je o nekoj vrsti blickriga, akcije koja treba da bude iznenadna i brza, kako te grupe ne bi imale vremena da se pripreme i da eventualno odgovore - objašnjava izvor “Blica”.

 Uskoro opširnije...


izvor:blic.rs, foto:vestinet.rs


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE