Bojana Stamenov iz Beograda.

Uživajte dragi moji:

KADA je izašla na scenu Pozorišta na Terazijama predstavljajući se u prvoj epizodi trećeg ciklusa šoua „Ja imam talenat“, tročlani žiri, publika i gledaoci RTS ostali su zatečeni energijom i glasom koji je prikazala Bojana Stamenov iz Beograda.

 

Numera „I Feel for You“ već se u nedelju uveče našla na društvenim mrežama, a prvi radni dan vrvi od komentara i reči hvale za Bojanino izvođenje. A ona - ona je zatečena! Ne krije zadovoljstvo, ali ne može ni da sakrije da je iskreno zbunjena novonastalom situacijom.

- Meni je nestvarno. Nisam očekivala da će biti takva reakcija. Samo su moji najbliži prijatelji znali da učestvujem u emisiji, a jutros gledam da su ljudi na „Fejsbuku“ postavili tu pesmu na svoj profil. Više od 300 zahteva za prijateljstvo mi je stiglo preko noći.

* Gde se krio takav talenat do sada?

- Završila sam klasičnu gitaru i renesansnu lautu i bavila sam se sviranjem renesansne i etno muzike. U našoj kući se oduvek pevalo, tata je muzičar, mama je talentovana, ali ne bavi se time, a sestre i ja smo oduvek pravile neke nastupe i predstave. Poslednje tri godine odlučila sam da pevam i to radim po beogradskim klubovima.

* Članovi benda poznati su ljudima iz struke i onima koji prate

beogradsku muzičku scenu, ali ostali smo uskraćeni za njihovo predstavljanje.

- Oni jesu afirmisani muzičari, vole to što rade, ali dogovor među nama je da se ja predstavim, a oni nastupaju kao moji divni drugari.

* Kakva su očekivanja od „Talenta“?

- U nedelju pre podne sam pomislila - dobro, predstaviću se i moja zemlja će čuti kako pevam i da volim muziku i izvodim je iz srca. Sada je već - iju, šta to bi? Svi iz benda su se jutros čuli telefonima i pomisli smo - držite se, polećemo. Ovo je tek prva emisija, da vidimo ko su konkurenti, pa ćemo videti. Zbunjena sam još.

* I da nije „Talenta“ nastavili biste da pevate?

- Da, naravno. Svakako bih pevala, ali bih išla drugim putem, korak po korak. Sa ovom ekipom muzičara nastupam puna srca, izvodimo ono što volimo, a planiramo da radimo i autorske pesme.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE