VanjaVidojevic0621a

Brus 23.06.2021. Da je budućnost na mladima svojim talentom i znanjem pokazuje i Vanja Vidojević iz Brusa koje je neverovatan talenat za grafičku umetnost.

Vanja Vidojević je ove godine završio 8. razred osnovne škole "Jovan Jovanović Zmaj" u Brusu kao jedan od nosilaca Vukove diplome ali osim što je izvanredan učenik i bavi se sportom on je pokazao i nadarenost za grafički dizajn.

Njegov talenat je primećen još u šestom razredu osnovne škole od strane profesora likovne umetnosti Tatjane Joković Đolić, koja nosi dosta zasluga za Vanjin razvoj i još veću ljubav prema grafičkom dizajnu.

VanjaVidojevic TanjaDjolic621b

"Tokom šestog razreda izražava neverovatan osećaj za ritam, boju, formu, perspektivu koji je urođen. Uz rad i disciplinu nakon dve godine može se reći da postiže neverovatne rezultate - kako na pojedinim takmičenjima i konkursima tako i u slobodnom radu." reči su Tatjane Joković Đolić, Vanjine profesorke likovnog. 

Vanja je sa svojim radovima učestvovao na više kolektivnih i školskih izložbi ali i na takmičenjim i konkursima.

VanjaVidojevic0621h

Na konkursu brenda Wacky seep i osvaja treće mesto za dizajn duksa na temu "Umetnik nije ovca". Učestvovao je i na Međunarodnom likovnom konkursu u Skoplju (Makedonija) u kategoriji dece do 15.godina.

VanjaVidojevic0621f

Potom, na takmičenju dečije karikature "Mali Pjer" 2021. osvaja prvo mesto na školskom, opštinskom i okružnom nivou.

VanjaVidojevic0621e

Svoj rad je poslao i na konkurs "Planeta zemlja u 2030" Tokyo - Japan 2021. odakle tek očekuje rezultate.

VanjaVidojevic0621g
Vanjini talenat i radovi koje uradio bili su su zapaženi pa je tako angažovan za izradu kaver strana za domaće i strane muzičare, a radio je i ilustracije za Toto keks, Banini...

Treba napomenuti da najveću podršku Vanji pružaju njegovi roditelji, Goran i Lela, koji su shvatili i podržali svog sina i time mu dali podstrek za usavršavanje i još kvalitetniji rad.

VanjaVidojevic0621c

Vanja Vidojević svoje obrazovanje nastavlja u informatičkom odeljenju gimnazije gde će nadograditi svoje znanje i talenat a potom u nekoj visokoškolskoj ustanovi i usavršavati grafičku umetnost.

Dok se očekuju novi Vanjini uspesi možete pogledati njegove dosadašnje radove na Instagramu OVDE
TKM


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Tamara Luković 87099299
Bravo za Vanju i nastavnicu Tatjanu!
| 0 0