AljosaDj1

Ima li šta što može da nas uzdigne iznad razočarenja da smo kao pojedinci nemoćni? Koliko smo u pravu ako posustanemo u menjanju sveta?
Odgovora za pravdanje imaćemo na milione! Hoćemo li biti zadovoljni, barem, jednim?

Iako nam ovakav svet krade i ograničava slobodu, ne može nam uzeti nadu. Ne može nam uzeti ono što je smo naše, što se rađa u četvorozidnoj sobi, u osami. Ne može nam uzeti san!

Da, ne sme nam uzeti san!

San nikada ne smemo shvatiti olako. Čovek je kolebljiv, nesiguran. Često lomljiv i podložan uticaju večitih sumnjalica. No, zato ima prijatelje koji podupiru njega i ono o čemu sneva. Čemu teži.

Mi jesmo njegovi prijatelji i dobro je bilo gledati njegovo sazrevanje, i mentalno i glumačko.
Večiti optimista i majstor improvizacije! Nadrastao je mesto iz kog je ponikao, nadrastao je nas – Dramski studio Srednje škole u Brusu.
Raskošan talenat i uverenje da želi da živi svoj san, da želi da bude on taj koji će odlučivati, sukobili su ga sa preko dve stotine tuđih snova. Svi isti po cilju, retko koji snažan kao njegov. I on se ostvario!

AljosaDj3
Naš Gvozden Jovanović, naš Mirko Lazić Pepi postao je deo Akademije umetnosti u Novom Sadu. Departman dramskih umetnosti je mesto, početno mesto njegovih živih snova.

AljosaDj2Želimo našem Aljoši Đidiću da u nezaborav unese svoje početke, svoj Dramski studio. Želimo da na pravi način koristi svoj glumački dar, jer da nije dar ne bi ga uočili mnogo bolji i jači od nas.
Želimo mu da srpsko glumačko nebo bude samo njegov početak!

AljosaDj4

Aljoša čestitamo ti upis na  Akademiju umetnosti u Novom Sadu!

Dramski studio Srednje škole, prof Ljubiša Krasić i naravno BrusONLINE


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.